Električno gor. kolesarjenje - Turizem Škofja Loka
 

Greenhills Bike Tours Slovenia


Kolesarska pot Škofja Loka in stara vojaška cesta

Škofja Loka in okoliško hribovje je pravi kraj za ustvarjanje izjemnih spominov. Mestece z razgibanim okolišem je tako blizu Ljubljane, a obenem se zdi, da je še vedno tako daleč. S svojo izjemno kuliso kulturne dediščine je namreč ujet v srednjeveški duh, pisane stavbe pa v mnogotere zgodbe. Mestece je le odskočna deska za iskanje pravih kotičkov, starih običajev, dobrosrčnih ljudi in kulinaričnih doživetij v Škofjeloškem hribovju. Prav posebno dimenzijo doživljanja zgodb in trenutkov odmaknjenih vasi ter šumečih gozdov pa predstavlja kolesarjenje po razgibani pokrajini.


Kaj je vključeno v ceno:

  • Licencirani kolesarski vodnik.
  • Kolesarska oprema – Električno kolo in kolesarska čelada. (V primeru, da imate svoje kolo, nas o tem obvestite ob rezervaciji.)
  • Razburljivih šest ur kolesarskega druženja (čas od začetka do konca ture).
  • Prevoz, in sicer od lokacije nastanitve do začetka kolesarske ture, ter nazaj po zaključku ture.
  • Popolna tehnična podpora naše ekipe.
  • Fotografski spomini.


Izbrano kolesarsko turo je mogoče prilagoditi željam posamezne skupine oziroma po dogovoru pripraviti individualno oblikovano turo. Ture se sedaj lahko bookirajo tudi na isti dan, saj so izboljšali celotno logistiko. Samo v primeru večje skupine 5+ je potrebna rezervacija en dan prej.

Več informacij: Kolesarska pot Škofja Loka

Preberite še več o kolesarjenju v Sloveniji: Greenhills Bike Tours Slovenia

Cena:

Kolesarska pot Škofja Loka – 76€Info: Jernej Demšar, +386 (0)41 660 101, info@greenhills.si

HourAway


Lepot lokalnega okolja je preveč, da jih ne bi delili z vami. Na stotine čudovitih kolesarskih poti, skritih kotičkov in osupljivih razgledov, ter neskončno posameznikov z različnimi željami, zanimanji ter pričakovanji. Za vas prav posebej skrojimo popolnoma prilagojeno turo, kjer boste z nami uživali na gorskem kolesu ne glede na to ali ste izkušen kolesar ali pa nikdar niste sedeli na gorskem kolesu. Vse ture so privatno vodene, da zagotovimo najboljšo izkušnjo pa so skupine male in štejejo 2-5 ljudi.


Gorsko kolesarjenje ni samo šport, ampak tudi popotovanje po gorski pokrajini. Po vaši želji se ustavimo v bližnjem kraju, se spočijemo ob reki ali jezeru, se ustavimo na kosilu ali malici. Po dogovoru vas zapeljemo tudi na oddaljeno izhodišče ture s kombijem. Pridružite se nam na nepozabni izkušnji.

Več si preberite na spletni strani www.hour-away.com.

Cenik


Vodena tura - 70 € na osebo

Izposoja kolesa - 1/2 dneva 20 € na osebo
- cel dan 30 € na osebo

Informacije: Nejc Peternelj - 031 796 133, Klemen Gerbec - 040 893 030