Dan prijateljstva - Turizem Škofja Loka

Dan prijateljstva

Hero banner
 

DAN PRIJATELJSTVA: 19. MAJ 2024

Dragi otroci, starši, stari starši in ostali obiskovalci Dneva prijateljstva!

Tretjo majsko nedeljo, 19. maja, od 10. do 17. ure, bomo ponovno zarisali nasmehe na obraze številnih otrok in obiskovalcev Dneva prijateljstva na Dvorcu Visoko v Poljanski dolini!

Dan prijateljstva 3.jpg


Dan prijateljstva je brezplačni otroški festival, ki v vrtincu pestrega programa otroke razveseljuje s številnimi pravljičnimi liki, ustvarjalnimi in likovnimi delavnicami, glasbenimi in plesnimi nastopi ter raznolikimi športnimi aktivnostmi. Največja vrednost festivala je, da ga ustvarjajo otroci, saj le ti nastopajo v gledaliških predstavah, plešejo, ustvarjajo in tekmujejo v športnih igrah ter se zabavajo.


Festival, ki se odvija v zeleni okolici Dvorca Visoko, je razdeljen na tematske kotičke, pravljične dežele, pravljični oder ter na številne spremljevalne dogodke. Najmlajši bodo odkrivali in zganjali vragolije v cirkuškem kotičku, se v različnih spretnostih pomerili v deželi športa, pridobivali nova znanja na rokodelskih delavnicah ter v medeni deželi, se ustavili v knjižnem in muzejskem kotičku v Škratkovi dolini ali pa okušali dobrote v Kavarni Visoko in pod kozolcem, kjer bo poskrbljeno za lačne trebuščke.  

Dan prijateljstva 2.jpg
Dan prijateljstva 4.jpg


Naj bo letošnji Dan prijateljstva športna in zabavna dogodivščina prav za vse, za otroke, mamice, očke, dedke, babice, prijatelje in znance. Prijateljska energija se vije iz vsakega kotička, dan pa je namenjen druženju, prijateljevanju, ustvarjanju in gibanju naših najmlajših. Vabimo vas, da preživite nasmejan družinski dan v zavetju Dvorca Visoko v Poljanski dolini.

ZGIBANKA DAN PRIJATELJSTVA 2024