Tenis igrišča - Turizem Škofja Loka
Tenis igrišče Hosta

Tenis igrišče Hosta

Ob stari cesti na relaciji Škofja Loka – Ljubljana se nahaja še eno teniško igrišče na peščeni podlagi, ki pa je v resnici bolj zasebne narave. Termini za igranje so bolj ali manj oddani stalnim strankam za celotno sezono, tako da je le izjemoma možno dobiti prosti termin za igranje tenisa. Da bi preverili možnost igranja na tej lokaciji se je potrebno osebno zglasiti pri upravljalcu. 

Hosta 15, 4220, Škofja Lokawww.slotenis.si/location.php?lid=144
Tenis igrišče Trata

Tenis igrišče Trata

Na drugem koncu Škofje Loke, ob vpadnici iz Ljubljanskega konca, leži lokacija s kar štirimi tenis igrišči, ki so v upravljanju krajevne skupnosti Trata oz. njihovega trenutnega podnajemnika. Dve tenis igrišči sta na peščeni podlagi in tu je mogoče igrati v času poletne sezone od aprila do oktobra. Takoj zraven pa sta še dve igrišči na umetni travi, kjer pa je mogoče igrati praktično skozi celo leto (pozimi seveda zgolj ob lepšem in toplejšem vremenu, saj igrišča niso pokrita). Tenis igrišča na Trati je mogoče rezervirati telefonsko ali preko njihove Facebook strani.

Frankovo naselje 74a, 4220, Škofja Loka+38640343161tenis.trata@gmail.comwww.slotenis.si/location.php?lid=156
Tenis igrišče Poden

Tenis igrišče Poden

Neposredno ob športni dvorani Poden in brunarici Mah sta dve peščeni teniški igrišči, ki obratujeta od aprila do oktobra, ob dobrih vremenskih pogojih pa se sezona lahko začne tudi že marca in se konča šele novembra. Upravljalec tenis igrišč je Zavod za šport Škofja Loka, rezervacije tenis igrišča pa je mogoče opraviti online preko sistema sloTENIS.si ali osebno oz. telefonsko v brunarici Mah. Možno je tudi igranje v večernih urah pod LED reflektorji.

Podlubnik 1, 4220, Škofja Loka+38670553110matejmah@gmail.comwww.slotenis.si/location.php?lid=2
Tenis Sipca

Tenis Sipca

Nedaleč stran od športne dvorane Poden sta še dve tenis igrišči v zasebni lasti, a igrišči sta odprtega tipa, torej na voljo za igranje za vse. Tudi ti dve igrišči obratujeta v poletnem času, tam nekje od aprila do oktobra. Lokacija leži v izjemno mirnem okolju ob reki, kjer je izjemno malo število mimoidočih. Rezervacijo igrišča lahko opravite sami preko online sistema sloTENIS, igrišče pa lahko rezervirate tudi telefonsko v spremljajočem gostinskem obratu.

Vincarje 51, 4220, Škofja Loka+38631599808tenis.sipca@gmail.comwww.slotenis.si/location.php?lid=4
Tenis igrišče Mini Hotel (Pr Krč)

Tenis igrišče Mini Hotel (Pr Krč)

Na obrobju mestnega jedra Škofje Loke leži izjemno prijetna in mirna lokacija Pr Krč, ki v okviru hotelskih storitev ponuja tudi igranje tenisa na dveh peščenih igriščih in sicer od aprila do oktobra. Tenis igrišča niso namenjena izključno hotelskim gostom temveč tudi domačinom. Rezervacijo igrišča je zaenkrat mogoče opraviti zgolj telefonsko.

Vincarje 47, 4220, Škofja Loka+38645150540metka@minihotel.siwww.minihotel.si