Od:                                              Turizem Škofja Loka <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    ponedeljek, 18. oktober 2021 13:37

Za:                                               ticmesto@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe oktober 2021

 

 

 

 

Pozdravljeni!

V tople barve odeta narava nas opominja, da smo krepko zakorakali v jesen. Toda mi že razmišljamo o veselem decembru, zato vas vabimo k najavi dogodkov. V januarju bo na Škofjeloškem zadišalo po pristni lokalni kulinariki, kar bo zasluga gostincev in predstavnikov turističnih kmetij, ki bodo sooblikovali kulinarični festival. Za pokušino vas že danes vabimo na kulturno kulinarični potep po slovenskih zgodovinskih mestih. Uspešno smo zaključili naš skupni ogled dobrih praks na Kočevskem, kjer smo izvedeli marsikaj zanimivega in koristnega, tudi za našo destinacijo. Lepo povabljeni k oddaji ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva v digitalnih kampanjah za zimsko sezono.
 
Kolektiv turizma Škofja Loka

 

 

 

Ponovno povabilo gostincem k oddaji menijev za kulinarični festival

V okviru projekta Okusi Škofjeloškega vabimo gostince, ki ste pristopili k projektu in nam menijev še niste poslali, da nam predlog menija, katerega bi želeli ponuditi v okviru kulinaričnega festivala Okusi Škofjeloškega, ki bo potekal od 15. do 30. januarja 2022 pošljete do srede, 20. oktobra.  Prosimo vas, da pri oblikovanju menija upoštevate uporabo lokalnih sestavin. Poleg menija vas prosimo tudi za opis in recept hišne jedi, katero bi želeli izpostaviti v promocijski brošuri.
Več informacij: andreja.kriznar@visitskofjaloka.si, 041 424 776

 

 

Povabilo k najavi decembrskih dogodkov na Škofjeloškem

Organizatorje dogodkov na Škofjeloškem prosimo, da nam do torka, 2. novembra sporočite dogodke, katere bodo organizirali na Škofjeloškem območju v prazničnem mesecu decembru. Prosimo za kratek opis dogodka, dan, kraj in uro dogajanja ter kontakt za več informacij. Dogodke bi radi pravočasno oglaševali in objavili tudi v zimskem destinacijskem časopisu – Zdaj je čas za škofjeloške slike.
Več informacij: andreja.kriznar@visitskofjaloka.si, 041 424 776

 

 

Strokovna ekskurzija za turistične ponudnike s Škofjeloškega

6. oktobra smo se turistični sodelavci s Škofjeloškega odpravili na strokovno ekskurzijo na Kočevsko. Obiskali smo Zavod Kočevsko, si ogledali mestno jedro Kočevja, bunker Škrilj, ekološko kmetijo Kocjančič ter družinsko pivovarno Matt.

 

 

Oddajte turistične pakete za brezplačno promocijo

Slovenska turistična organizacija vabi ponudnike turističnih storitev k oddaji ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov v digitalnih kampanjah za zimsko sezono. Vabljeni, da se odzovete.
Več informacij na spletni povezavi tukaj.

 

 

Obisk dveh skupin italijanskih novinarjev v Škofji Loki

Konec septembra in v začetku oktobra sta Škofjo Loko obiskali dve skupini italijanskih novinarjev. Ogledali sta si staro mestno jedro in Rokodelski center DUO, kjer smo jim organizirali rokodelsko delavnico peke loškega kruhka ter degustacijo. Nato so odšli na kosilo v Gostilno Danilo, ki je prejemnik trajnostnega znaka Green Key.

 

 

Kulturni abonma Zgodovinskih mest Slovenije

S septembrskim blogom smo vas popeljali po najrazličnejših krajih Slovenije in vam ponudili pestro izbiro kulinarike. Predstavili smo vam, katere restavracije lahko obiščete, okusite dobrote slovenskih zgodovinskih mest in se prepustite simfoniji okusov. Edinstvena gastronomska doživetja so del našega programa Kulturni abonma, ki ponuja različne obiske gledališča, koncertov in literarne večere.
Zajemite polno žlico kulture tudi v oktobru.

 

 

KAM? zopet začel izhajati

Zopet tiskamo mesečni koledar dogodkov na Škofjeloškem. Vse organizatorje vabimo k najavi dogodkov. Vsi bodo objavljeni tudi na spletu in posredovani lokalnim ter državnim medijem. Svojo najavo dogodka (kulturnega, športnega, izobraževalnega, kulinaričnega, poslovnega,...) lahko posredujete na dogodki@visitskofjaloka.si, obrazec najdete tukaj.

 

 

Podkast TUR!ZEM #23: Luís Araújo, predsednik ETC

Pred udeležbo na mednarodni konferenci Strateški forum Bled je za podkast TUR!ZEM svoj pogled na evropski turizem, aktualno tematiko okrevanja turizma in ponovnega zagona turističnih tokov ter usmeritve turizma v prihodnosti delil Luís Araújo, predsednik Portugalske nacionalne turistične organizacije in Evropske potovalne komisije (ETC). Z njim se je pogovarjala Marjana Grčman.

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2021, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Kidričeva cesta 1a, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to ticmesto@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp