Od:                                              Turizem <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    torek, 16. avgust 2022 13:42

Za:                                               ticmesto@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe avgust 2022

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Avgust se počasi preveša v drugo polovico a še vedno nas razveseljuje s toplimi in sončnimi dnevi, zanimivimi dogodki in unikatnimi doživetji. Na Škofjeloško s promocijskim videom že ves mesec vabi eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu, Jan Oblak. Njegovi oboževalci v TIC-u lahko kupijo tudi njegovo spominsko kartico. Tekom poletne sezone na Turizmu Škofja Loka izvajamo anketo na temo trajnostnega turizma, in sicer med obiskovalci, domačini in turističnimi ponudniki. Zadnje počitniške tedne bodo obarvali številni pisani dogodki, zato vabljeni k branju koledarja prireditev Kam.

Izkoristite zadnje počitniške dni, vdihnite festivalsko ozračje in si privoščite osvežilni sladoled na Festivalu sladoleda!

Kolektiv Turizma Škofja Loka

 

 

 

Rezervirajte svoje doživetje

Na spletni strani www.visitskofjaloka.si si lahko povsem enostavno, preko rezervacijskega sistema rezervirate svoje doživetje. Preglejte raznoliko ponudbo, odkrijte zgodbe gradov in dvorcev, prepustite se razgledom Selške in Poljanske doline, preizkusite svoj pustolovski duh, postanite čebelar za en dan ali potešite žejo v najvišje ležeči slovenski pivovarni.


Več: https://www.visitskofjaloka.si/si/

 

 

Poletna rokodelska doživetja Škofjeloškega

Ste že kdaj ustvarjali v družbi vrhunskih mojstrov? Začutite Škofjo Loko pod prsti in si izdelajte unikatno darilo iz naravnih materialov. Obiščite nas v Rokodelskem centru DUO ali v delavnicah mojstrov Škofje Loke in okolice. Ob predhodni najavi si lahko privoščite ure za ustvarjanje na rokodelskih doživetij po enotnih cenah. Odtisnite spomine, zamesite sladke trenutke in skujte dan po svoje. Škofja Roka odpira vrata Škofje Loke celo poletje.


Več: https://www.centerduo.eu/poletna-rokodelska-dozivetja/

 

 

Jan Oblak: Nekaj najlepšega se je vrniti v Škofjo Loko

Jan Oblak, eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu, ki že vrsto let zastopa barve madridskega Atletica, je v sodelovanju s Turizmom Škofja Loka posnel promocijski video, v katerem pravi, da je vesel, da lahko predstavlja svoje mesto v svetu in da ga morda kdo tudi zaradi njega obišče.


Video: https://youtu.be/kXHvIr-ubD8

 

 

Avtobusna povezava Škofja Loka – Soriška planina – Bohinj

Odločite se za zeleno mobilnost in se čez vikende do konca avgusta na Soriško planino ali v Bohinj podajte z avtobusom. Odhod iz Škofje Loke je ob 7.00 ali 15.00, prihod na Soriško planino ob 8.10 ali 15.57, do Bohinjskega jezera pa ob 8.41 ali 16.29.


Več: https://arriva.si/

 

 

Raziskava Slovenia Green

Na Turizmu Škofja Loka izvajamo raziskavo na temo trajnostnega turizma v Škofji Loki. Zanima nas zadovoljstvo obiskovalcev ter prebivalcev, poleg tega pa si želimo tudi povratne informacije o delovanju na področju trajnosti s strani turističnega gospodarstva. V ta namen smo oblikovali anketne vprašalnike. Vljudno vas prosimo, da si vzamete nekaj minut časa za izpolnitev.


Povezava do anket tukaj.

 

 

Festival Pisana Loka

Tudi letošnjega avgusta bo Pisana Loka glasbeno obarvala trge in ulice starega mestnega jedra Škofje Loke. Pisan glasbeni festival bo potekal od 19. do 28. avgusta na različnih lokacijah v središču Škofje Loke. Osrednji glasbeni program bodo bogatili še številni kulturni in družabni dogodki za vse generacije in okuse, skupno se bo zvrstilo kar 19 dogodkov.


Več: Festival Pisana Loka

 

 

Festival sladoleda »Sladka Loka«

Na 2. festivalu sladoleda, v soboto 20. avgusta, boste lahko poskusili vse sladolede, ki so na voljo v širšem mestnem jedru Škofje Loke, posladkali se boste lahko tudi s šmornom, piškoti in ostalimi slaščicami lokalnih ponudnikov. Izbirali bodo tudi naj sladoled in razglasili zmagovalce.

 

 

Poletni prireditveni utrip na Škofjeloškem

Poletje je čas, ko mestni trgi, grajski vrtovi in dvorci, zeleni travniki in razgledni vrhovi postanejo najlepše kulise za dogodke na prostem. In na Škofjeloškem ni nič drugače. Prelistajte mesečni koledar prireditev Kam ali obiščite rubriko »dogodki« na spletni strani www.visitskofjaloka.si ter uživajte na dogodkih pod soncem in zvezdami.


Več: https://www.visitskofjaloka.si/si/dogodki

 

 

Odprt javni razpis za spodbujanje uvajanja okoljskih in trajnostnih znakov

Do 29. avgusta je odprt javni razpis za spodbujanje uvajanja okoljskih in trajnostnih znakov za ponudnike v gostinstvu in turizmu.


Več: povezava do razpisa
 

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2022, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to ticmesto@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp