Od:                                              Turizem <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    sreda, 20. julij 2022 11:17

Za:                                               ticmesto@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe julij 2022

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Mesec julij smo pričeli z digitalno kampanjo »ŠŠŠ Škofjeloško«. Za obiskovalce smo pripravili raznolika doživetja, katera lahko enostavno rezervirajo preko našega rezervacijskega sistema. Posebej izpostavljamo unikatno, s sencami in duhovi prepleteno večerno doživetje Noč ima moč na Loškem gradu. Vsem ljubiteljem narave in svežega gorskega zraka priporočamo vikend izlet na Soriško planino, in sicer kar z avtobusom iz Škofje Loke. Ljubitelji družabnih dogodkov pa lahko uživajo v številnih lahkotnih poletnih ritmih pod soncem in zvezdami. Veselimo se povečanega obiska tako domačih kot tujih gostov in si prizadevamo za podaljšanje poletne sezone globoko v jesen.
 
Najlepše želje se zašššepeta – šššepetamo vam, da letošnje poletje švignete na Škofjeloško!

Kolektiv Turizma Škofja Loka

 

 

 

Poletna digitalna kampanja “ŠŠŠ Škofjeloško”

Na Turizmu Škofja Loka smo v mesecu juliju pričeli z digitalno promocijska kampanjo “Švigni na Škofjeloško”, in sicer na slovenskem, nemškem in italijanskem trgu. Poudarek v kampanji smo dali kulturi in outdoor-u, dvema močnima produktoma na območju ter raznolikim doživetjem.

Več: https://www.visitskofjaloka.si/si/sss-skofjelosko

 

 

Vodeno doživetje Noč ima moč na Loškem gradu, 12. 8., 16. 9. 2022

Skrivnostni mož v črni halji ima rdečo nit. Z njo vas bo popeljal v labirint Loškega gradu. Sence in duhovi bodo oživeli, vi pa boste iskali pot med njimi. Edinstveno doživetje, ki naježi kožo in navduši s srhljivimi zgodbami.

Več: https://www.visitskofjaloka.si/si/noc-ima-moc

 

 

Poletna rokodelska doživetja Škofjeloškega

Ste že kdaj ustvarjali v družbi vrhunskih mojstrov? Začutite Škofjo Loko pod prsti in si izdelajte unikatno darilo iz naravnih materialov. Obiščite nas v Rokodelskem centru DUO ali v delavnicah mojstrov Škofje Loke in okolice. Ob predhodni najavi si lahko privoščite ure za ustvarjanje na rokodelskih doživetij po enotnih cenah. Odtisnite spomine, zamesite sladke trenutke in skujte dan po svoje. Škofja Roka odpira vrata Škofje Loke celo poletje.

Več: https://www.centerduo.eu/poletna-rokodelska-dozivetja/
 

 

 

Rezervirajte svoje doživetje

Na spletni strani www.visitskofjaloka.si si lahko povsem enostavno, preko rezervacijskega sistema rezervirate svoje doživetje. Preglejte raznoliko ponudbo, odkrijte zgodbe gradov in dvorcev, prepustite se razgledom Selške in Poljanske doline, preizkusite svoj pustolovski duh, postanite čebelar za en dan ali potešite žejo v najvišje ležeči slovenski pivovarni.

 

 

Avtobusna povezava Škofja Loka – Soriška planina – Bohinj

Odločite se za zeleno mobilnost in se čez vikende do konca avgusta na Soriško planino ali v Bohinj podajte z avtobusom. Odhod iz Škofje Loke je ob 7.00 ali 15.00, prihod na Soriško planino ob 8.10 ali 15.57, do Bohinjskega jezera pa ob 8.41 ali 16.29.

 

 

Povečan obisk tujih gostov v TIC Škofjeloško območje

TIC Škofjeloško območje na novi lokaciji na Cankarjevem trgu v Škofji Loki deluje od lanskega decembra in je v poletnih mesecih obiskovalcem na voljo vsak dan med 9.00 in 18.00. V mesecu juniju je informacijsko pisarno obiskalo 1272 obiskovalcev. Kar dve tretjini obiskovalcev je bilo tujcev, med njimi prevladujejo Nemci, Francozi, Angleži, Italijani, Madžari in Španci.

 

 

Poletni prireditveni utrip na Škofjeloškem

Poletje je čas, ko mestni trgi, grajski vrtovi in dvorci, zeleni travniki in razgledni vrhovi postanejo najlepše kulise za dogodke na prostem. In na Škofjeloškem ni nič drugače. Prelistajte mesečni koledar prireditev Kam ali obiščite rubriko »dogodki« na spletni strani www.visitskofjaloka.si ter uživajte na dogodkih pod soncem in zvezdami.

Več: https://www.visitskofjaloka.si/si/dogodki

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2022, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to ticmesto@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp