Od:                                              Turizem <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    sreda, 16. marec 2022 13:02

Za:                                               prireditve@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe marec 2022

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Uspešna zgodba kulinaričnega festivala Okusi Škofjeloškega žene naše gostince dalje. Gostišče Tolc iz Sorice ter Danilo gostilna & vinoteka iz Reteč pri Škofji Loki sodelujeta na pomladnem Tednu restavracij. Pomladansko se že prebujajo naše kolesarske poti. Z novostmi kolesarske ponudbe se boste seznanili na brezplačni delavnici in spoznali produkt Hidden Hills Trail. Najavljamo tudi  delavnice digitalnega marketinga za turistične ponudnike in zbiramo prijave za tečaj šivanja in izdelave historičnih oblačil. V okviru Združenja zgodovinskih mest Slovenije bomo ponudbo Škofjeloškega predstavili na sejmu Freizeit v Celovcu. Pomladansko koncertno prebujanje se bo s Kulturnim abonmajem Združenja zgodovinskih mest pričelo tudi v Škofji Loki, in sicer s koncertom ansambla Il terzo Suono. Ekologi brez meja pa bodo na delavnici Zero Waste PRIREDITVE vnesli svež veter v naše pojmovanje odpadkov. Za konec vas vabimo še k sodelovanju pri promocijo turističnih paketov in k pripravi krovne strategije slovenskega turizma Slovenske turistične organizacije.

Kolektiv turizma Škofja Loka

 

 

 

Rezervirajte svojo mizo na pomladnem Tednu restavracij, 25. 3. – 3. 4. 2022

Na pomladnem Tednu restavracij, enem najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji, sodelujeta tudi dva gostinska ponudnika s Škofjeloškega, in sicer Gostišče Tolc iz Spodnje Sorice ter Danilo gostilna & vinoteka iz Reteč pri Škofji Loki.
Več:
https://vivi.si/

 

 

Vabilo na delavnico »Večje turistične zgodbe presegajo meje in nas povezujejo – Hidden Hills Trail«

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 28. 3. 2022 od 8.00 do 12.30 v Domu čebelarjev v Brodeh. Na delavnici vam bomo predstavili nov kolesarski produkt Hidden Hills Trail, si med seboj delili turistične zgodbe in s pomočjo naprednih orodij le-te nadgradili. Delavnica je brezplačna, prijave pa zbiramo na naslovu:
eva.ulcnik@ra-sora.si
Več:
Razvojna agencija Sora
 

 

 

Najava delavnic na temo digitalnega marketinga za turistične ponudnike

Razvojna agencija Sora - Turizem Škofja Loka v prvi polovici aprila pripravlja sklop štirih delavnic na temo digitalnega marketinga za turistične ponudnike:
1. produktna fotografija: 6., 7., in 8. aprila od 17.00 do 19.15
2. fotografiranje hrane: 13. aprila od 17.00 do 19.15
3. fotografiranje interierja in priprava vsebin za spletno promocijo: 14. aprila od 17.00 do 19.15
4. športna fotografija: 15. aprila od 10.00 do 12.15.
Delavnice bodo potekale pri turističnih ponudnikih na Škofjeloškem. Več informacij sledi kmalu.

 

 

Tečaj šivanja in izdelave historičnih oblačil, 5., 12., 19., 26. 4. in 3. 5. 2022

Tečaj pod mentorstvom strokovnjakinje Andreje Stržinar bo potekal ob torkih med 17.00 in 20.00 v prostorih Centra kulturnih dejavnosti Škofja Loka (Martinova hiša, Mestni trg 26). Prijave na tečaj zbirajo v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka in so obvezne. Maksimalno število udeležencev je 6. Cena tečaja znaša 140 eur, material si udeleženci zagotovijo dodatno.
Več:
Rokodelski center DUO Škofja Loka

 

 

Predstavitev slovenskih zgodovinskih mest v Celovcu

Med 1. in 3. aprilom bo v Celovcu potekal sejem Freizeit, kjer bodo sodelovala vsa zgodovinska mesta Slovenije, tudi Škofja Loka. Predstavila bodo svojo bogato turistično ponudbo, pridružili pa se jim bodo tudi ponudniki, saj bo vsako od mest prikazalo še kulturna in gastronomska doživetja.
Več:
ZZMS (zgodovinska-mesta.si)

 

 

Delavnica »Zero Waste PRIREDITVE«, UE Škofja Loka, 12. 4. 2022

Razvojna agencija Sora v sodelovanju z Ekologi brez meja vabi organizatorje prireditev iz Občin Škofja Loka in Železniki na delavnico »Zero Waste PRIREDITVE«, kjer se bodo udeležencem predstavile osnove koncepta »Zero waste« ter pripravil nabor potencialnih ukrepov. Prijave zbiramo na Razvojni agenciji Sora preko e-povezave: https://bit.ly/3I8ytWm.
Več:
Razvojna agencija Sora

 

 

Koncert ansambla Il terzo Suono, Sokolski dom Škofja Loka, 21. 4. 2022

V okviru Kulturnega abonmaja Združenja zgodovinskih mest Slovenije, bomo v Škofji Loki v mesecu aprilu gostili ansambel Il terzo Suono iz Pirana.
Več:
ZZMS (zgodovinska-mesta.si)

 

 

Soustvarjajte novo krovno strategijo slovenskega turizma – spletni vprašalnik odprt še do 17. marca

V okviru priprave nove krovne strategije slovenskega turizma za obdobje do 2028 trenutno poteka obsežno usklajevanje z vsemi ključnimi skupinami deležnikov, v drugi polovici marca sledijo finalne uskladitvene delavnice po štirih makro destinacijah, do 17. marca pa je podaljšan rok za izpolnitev spletnega vprašalnika. Še je čas za vaš pogled!
Več:
članek, anketa

 

 

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem in tujih trgih 

Slovenska turistična organizacija objavlja javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe na domačem in na tujih trgih in prodaje turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.
Več:
Javni poziv za oddajo ponudb

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2022, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to prireditve@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp