Od:                                              Turizem <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    petek, 14. oktober 2022 13:06

Za:                                               info@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe oktober 2022

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Letošnji oktober nas razvaja s soncem in čudovitimi jesenskimi barvami, hladna jutra pa že naznanjajo bližajoče zimske mesece, ko bomo morali razmišljati tudi o nekoliko bolj neljubi temi, ogrevanju. V ta namen predvsem ponudnike nastanitvenih zmogljivosti na Škofjeloškem vabimo na brezplačno predavanje, kjer bodo predstavljeni uporabni ukrepi, kako najbolj učinkovito izrabiti energijo. Tople dneve smo izkoristili tudi za promocijo destinacije na tradicionalni Barcolani ter za študijski obisk Šaleške doline. Svoje znanje v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo širimo tudi na področju digitalnega marketinga ter že pogledujemo proti prazničnemu decembru, ko bo izšel zimski destinacijski časopis, ki bo vključeval tudi pomembnejše zimske dogodke na Škofjeloškem. Katere bomo posebej izpostavili, pa boste izvedeli v novembrskih novičkah.

Kolektiv Turizma Škofja Loka

 

 

 

Energetska učinkovitost stavb in prilagajanje na kaotične razmere na trgu z energijo

Vabljeni na predavanje s strani Lokalne energetske agencije Gorenjske, kjer bodo predstavljeni ukrepi za učinkovito rabo energije in vpeljavo obnovljivih virov energije. Predavanje pripravljamo v okviru zelene sheme slovenskega turizma in je za udeležence brezplačno.

več: RAS

 

 

Akademija digitalnega marketinga v turizmu

Letošnja jesen bo po letu premora na Slovenski turistični organizaciji zopet digitalno obarvana. Pod strokovnim mentorstvom bomo tudi na Turizmu Škofja Loka  tri petke zapored obnavljali in poglabljali znanje na področjih vsebinskega digitalnega marketinga, sodelovanja z vplivneži, optimizacije spletnih strani, procesov in konverzij ter spletne anlitike in interpretacije podatkov z namenom (z)možnosti hitrejših prilagoditev komunikacije na spletu.

več: STO

 

 

Predstavitev škofjeloškega območja na Barcolani

Škofjeloško območje smo med 5. in 9. oktobrom v Trstu predstavljali na tradicionalnem športno – sejemskem dogodku. Barcolana je največja jadralna regata na svetu, ki ob tržaško obalo že v dnevih pred tekmovanjem privabi številne obiskovalce. Veliko je domačinov (Italijanov in zamejskih Slovencev), ki Slovenijo poznajo in iščejo nove ideje za obisk. Veliko pa je tudi obiskovalcev iz ostalih delov Italije, Evrope in drugih koncev sveta.

 

 

Strokovna ekskurzija v Šaleško dolino

5. oktobra smo se turistični delavci s Škofjeloškega odpravili na strokovno ekskurzijo v Šaleško dolino. Ogledali smo si mesto Velenje, ki je zraslo na črnem zlatu, obnovljeno Vilo Bianca, kjer ima prostore tudi tamkajšnji Zavod za turizem, Muzej Velenje, podzemni Muzej premogovništva, Velenjsko jezero, Kamp Velenje ter Turistično kmetijo Apat.

 

 

Vabilo k najavi decembrskih dogodkov za zimski destinacijski časopis

V zimskem destinacjskem časopisu – Zdaj je čas za škofjeloške slike, bomo eno stran namenili tudi najavi večjih zimskih dogodkov, ki se bodo od 1. decembra 2022 do 28. februarja 2023 odvili na Škofjeloškem, zato organizatorje dogodkov prosimo za sodelovanje. Najave dogodkov s kratkim opisom, datumom, uro in krajem izvedbe pošljite na mail: andreja.kriznar@visitskofjaloka.si do petka, 21. oktobra 2022.

 

 

Raziskava Slovenia Green

Na Turizmu Škofja Loka izvajamo raziskavo na temo trajnostnega turizma v Škofji Loki. Zanima nas zadovoljstvo obiskovalcev ter prebivalcev, poleg tega pa si želimo tudi povratne informacije o delovanju na področju trajnosti s strani turističnega gospodarstva. V ta namen smo oblikovali anketne vprašalnike. Vljudno vas prosimo, da si vzamete nekaj minut časa za izpolnitev.

Povezava: https://www.ra-sora.si/vabilo-k-izpolnjevanju-ankete-zelene-sheme/

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2022, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to info@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp