Od:                                              Turizem <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    sreda, 21. september 2022 07:55

Za:                                               info@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe september 2022

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Poletje se počasi poslavlja in tudi Škofjeloško se odeva v zlate jesenske barve. Na Slovenski turistični organizaciji že vabijo k oddaji zimske turistične ponudbe, Krekova koča na Ratitovcu pa ponosno nosi znak naj visokogorske planinske koče. 27. septembra vsako leto obeležujemo Svetovni dan turizma tudi na Škofjeloškem in letos na ta dan v Žireh pripravljamo zanimiv dogodek, s katerim bomo predstavili nove projekte, ki povezujejo sektor turizma in kulturno-kreativni sektor. Mesec bomo zaključili s tradicionalnim Tednom podeželja na Loškem, ki nam bo postregel z zanimivimi delavnicami, izobraževanji ter s številnimi podeželsko obarvanimi dogodki. Vabljeni na Škofjeloško!

Kolektiv Turizma Škofja Loka

 

 

 

Vabljeni k oddaji zimske turistične ponudbe za brezplačno promocijo v okviru digitalnih kampanj

Spletna aplikacija STO je nadgrajena za oddajo paketnih ponudb nadgrajena s kategorijo »Zimske počitnice«, v katero lahko oddate turistične ponudbe z namenom promocije pozno jesenskih in zimskih aktivnosti.

več: STO

 

 

Naj visokogorska planinska koča 2022 - Krekova koča na Ratitovcu

V osmi sezoni akcije Naj planinska koča, ki je trajala od 30. maja do 5. septembra na Siol.net so ljubitelji hribov in gora med 155 planinskimi kočami za naj planinsko kočo 2022 izbrali Mihov dom na Vršiču in Krekovo koča na Ratitovcu.

Več: STO

 

 

Inovativnost, kreativnost in trajnost turizma na Škofjeloškem

Na svetovni dan turizma, 27. septembra, vas ob 16.30 uri vabimo v Žiri, kjer pripravljamo zanimiv dogodek v čudovitem ambientu Vrta Kržišnik, v okviru projekta CCI4Tourism, ki ga na Škofjeloškem vodi Razvojna agencija Sora. Na dogodku bomo predstavili nove projekte, ki povezujejo sektor turizma in kulturno-kreativni sektor.  

Več: FB dogodek

 

 

Teden podeželja na Loškem

Letošnji Teden podeželja obeležuje 20-to izvedbo in veseli nas, da smo skozi vsa ta leta izvedli preko 130 zanimivih dogodkov ter uresničili kar nekaj razvojnih ciljev in nenazadnje ohranili sodelovanje z akterji na podeželju, s katerimi tudi letos v tednu od 1. do 8. oktobra pripravljamo zanimive vsebine.

Več: RAS

 

 

K mojstrici po meden recept

V okviru Združenja zgodovinskih mest Slovenije, katerega članica je tudi Škofja Loka, smo mesta pripravila doživetja pod rubriko »najboljše iz mest«, s katerimi želimo, da danes še mestno doživetje že jutri postane nepozabno.

Več: https://www.zgodovinska-mesta.si/dozivetja/k-mojstrici-po-meden-recept/

 

 

Raziskava Slovenia Green

Na Turizmu Škofja Loka izvajamo raziskavo na temo trajnostnega turizma v Škofji Loki. Zanima nas zadovoljstvo obiskovalcev ter prebivalcev, poleg tega pa si želimo tudi povratne informacije o delovanju na področju trajnosti s strani turističnega gospodarstva. V ta namen smo oblikovali anketne vprašalnike. Vljudno vas prosimo, da si vzamete nekaj minut časa za izpolnitev. 

Povezava: https://www.ra-sora.si/vabilo-k-izpolnjevanju-ankete-zelene-sheme/

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2022, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to info@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp