Copy
Pozdravljeni!

Čeprav je zadnji mesec leta tisti, ko so dnevi najkrajši, pa ga na Škofjeloškem razsvetljujejo številne praznične luči. Med sprehodom po okrašenih ulicah in trgih lahko na prazničnih sejmih kupite izdelke lokalnih ustvarjalcev in pridelovalcev, ki so lahko lepo darilo za vas in za vaše najbližje. Svoj čar decembrskemu vzdušju dodajo različni dogodki in koncerti za vse generacije. Ne prezrite Izložb domišljije, Loke v snegu ter številnih drugih zabavnih, kulturnih in športnih dogodkov, zbranih v zimskem destinacijskem časopisu Zdaj je čas za škofjeloške slike. Tu boste našli tudi ideje, kako aktivno preživeti zasnežene decembrske dni. Ob koncu meseca pa bo na Škofjeloškem že zadišalo po Okusih Škofjeloškega.

Užijte, doživite in okusite praznično Škofjeloško ter si privoščite razvajanje brez primere!

Kolektiv Turizma Škofja Loka

Loka v snegu

Program letošnjega festivala Loka v snegu je v polnem razmahu. Zabeležite si datume preostalih dogodkov v svoje koledarčke, da ne boste katerega zgrešili.

Več: Loka v snegu

Izložbe domišljije 

Zgodba Izložb domišljije poteka že deveto leto zapored. Letos lahko v mestnem jedru poiščete štirinajst lokacij, kjer vam nudijo premišljeno izbiro unikatnih daril za vaše najbližje. Izložbe domišljije - prodajne razstave umetnikov in rokodelcev bodo odprte vse do konca meseca decembra. 

Več: Izložbe domišljije

Adventni sejem z otroškim rajanjem

17. decembra ste od 12. ure dalje lepo vabljeni na zimski vrt Dvorca Visoko, kjer bo dišalo po cimetu in kjer si boste lahko pri lokalnih ponudnikih izbrali praznično darilo, ali pa si nakupili dobrot za prihajajoče praznike. 

Več: Poljanska dolina

Izšel je zimski destinacijski časopis

Zimski destinacijski časopis – Zdaj je čas za škofjeloške slike bo tekom zimske sezone turističnim ponudnikom nudil osnovne informacije o tem, kaj lahko njihovi gostje vidijo in doživijo na Škofjeloškem ter katere dogodke lahko obiščejo.

Več: Turizem Škofja Loka

 

Veseli december v zgodovinskih mestih

Na praznike smo se letos dobro pripravili v vseh naših zgodovinskih mestih, tudi v Škofji Loki. Vas zanima, kako? Preberite si spodnji link in izberite praznovanje zase in za svoje najbližje. V lepotah domiselno okrašenih ulic in bogati praznični ponudbi boste res uživali.

Več: Zgodovinska mesta

Kulinarični festival – Okusi Škofjeloškega

Kulinarični festival Okusi Škofjeloškega združuje enajst gostiln in turističnih kmetij, ki so se zavezale k skupni zgodbi sodelovanja in povezovanja, a ne le med seboj, temveč tudi z lokalnimi dobavitelji surovin ter k dvigu prepoznavnosti tradicionalnih jedi, postreženih na sodoben način. Kulinarični festival se bo odvijal od 6. 1. – 31. 1. 2023. 

Več: Okusi Škofjeloškega

Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo objavlja javni razpis, s katerim želi spodbuditi investicije v trajnostni razvoj nastanitvene infrastrukture za dosego dviga kakovosti infrastrukture in storitev višje kakovosti za dvig konkurenčnosti in dodane vrednosti v turizmu. Roki za oddajo vlog so: 19. 12. 2022, 27. 3. 2023 in 29. 5. 2023.

Več: Razpis

Facebook
Link
Website
Vse pravice pridržane© 2022, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.


This email was sent to <<Vaš e-naslov:>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Cankarjev Trg 17 · Škofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp