Copy
Pozdravljeni!

Januarsko sonce se končno blešči v snežnih kristalih, zima se je razbohotila v vsej svoji mogočnosti in sneg škripa pod nogami. Veselimo se pogleda na zasneženo pokrajino, ki nam ponuja rajsko sliko in se nadejamo zimskih radosti. Ves mesec se že veselimo kulinaričnega razvajanja, ki poteka pri enajstih gostinskih ponudnikih na Škofjeloškem. Kljub beli podobi že pogledujemo proti pomladnim mesecem in vabimo zaročence, da preverijo ponudbo poročnih protokolov v Škofji Loki in na Visokem v Poljanski dolini. Zimske radovedneže pa vabimo, da preverijo ponudbo izvirnih doživetij in se predajo škofjeloškim zgodbam. Slovenska turistična organizacija je izdala pohodniški vodnik, v katerem lahko ob boku Julijane in ostalih daljinskih pohodnih poti, zasledite tudi Loško planinsko pot ter Škofjeloško kot pohodniško destinacijo.

Užijte zimo in njene radosti!
 
Kolektiv Turizma Škofja Loka

Kulinarični festival – Okusi Škofjeloškega

Kulinarični festival Okusi Škofjeloškega, ki združuje združuje enajst gostiln in turističnih kmetij, je v polnem teku. Potekal bo vse do konca meseca januarja 2023. Rezervirajte si prosto mizo, okusite vrhunske menije in si privoščite razvajanje brez primere.   

Več: Okusi Škofjeloškega

Poroka v Škofji Loki in na Visokem

Zapišita vajino zgodbo o ljubezni in predanosti v zavetju tisočletnega mesta ali v objemu neokrnjene narave Škofjeloškega območja.

Več: Poroke

Rezervirajte doživetja za radovedne

Zaokrožite po zgodovinskem mestu Škofjeloškega pasijona, ki je vpisan na UNESCOV seznam žive dediščine, podajte se v Selško in Poljansko dolino z Žirmi in prisluhnite zanimivim zgodbam v tamkajšnjih muzejih, doživite ustvarjalne rokodelske prikaze ali okusite slastno staro visoško kuhinjo.

Več: Doživetja

FEST MEST: Celoletni festival zgodovinskih mest Slovenije

Ob 20. obletnici Združenja zgodovinskih mest Slovenije smo predstavili produkt, v katerem smo združili kulturno-umetniško ponudbo z nepozabnimi prizorišči zgodovinskih mest, za piko na i pa jim dodali še vrhunsko kulinarično ponudbo. Bogato ponudbo 21 mest, ki smo jo povezali v abonma, nadaljujemo tudi v letu 2023, in sicer v osveženi podobi in z novimi vsebinami – pod skupnim naslovom FEST MEST.

Več: FEST MEST

 

Javni razpis

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v Uradnem listu RS z dne 30. 12. 2022 objavilo Javni razpis za sofinanciranje vlaganj v javno in skupno turistično infrastrukturo in naravne znamenitosti v turističnih destinacijah. Roka za oddajo vlog: do 3. aprila in do 5. junija 2023.

Več: Razpis

Pohodniška doživetja v novem tiskanem vodniku

Novi vodnik za pohodniške navdušence vabi na raziskovanje slovenskega visokogorja, sredogorja in nižin ter izbranih tematskih in daljinskih poti. Slovenska turistična organizacija in Slovenia Outdoor v njem prvič predstavljata pohodniške destinacije s specializacijami za različne zvrsti pohodništva. V katalog je vključena tudi ponudba Škofjeloškega območja.

Več: Pohodniška doživetja

Facebook
Link
Website
Vse pravice pridržane© 2023, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Cankarjev trg 17, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.


This email was sent to <<Vaš e-naslov:>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Cankarjev Trg 17 · Škofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp