Od:                                  Turizem Škofja Loka <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                          sreda, 23. junij 2021 14:19

Za:                                   prireditve@visitskofjaloka.si

Zadeva:                           FW: Turistične novičke – Škofjeloške zgodbe

 

 

 

From: Turizem [mailto:info@visitskofjaloka.si]
Sent: Monday, January 18, 2021 2:53 PM
To: =?utf-8?Q??= <info@visitskofjaloka.si>
Subject: Turistične novičke – Škofjeloške zgodbe

 

 

Pozdravljeni!

Pred vami so prve turistične novičke – Škofjeloške zgodbe. Z njimi vas želimo mesečno seznanjati z dogajanjem s področja turizma na destinaciji Škofjeloško, ki pokriva občine Gorenja vas – Poljane, Škofja Loka, Železniki in Žiri. Vabimo vas, da nas berete in nam pošiljate vaše predloge in ideje s področja turizma. Verjamemo, da lahko povezani in z roko v roki napletemo zanimive turistične zgodbe in naredimo našo destinacijo (še) bolj prepoznavno tako doma, kot v tujini. Trenutno so časi nepredvidljivi in že skoraj leto dni naše delo in življenja pogojuje epidemija zaradi virusa Covid-19, ki je najbolj prizadela ravno turistično panogo. Ampak trdno verjamemo, da so pred nami boljši časi, ko bomo spet potovali in takrat bo pomembno, da bomo pripravljeni na skupno promocijo destinacije, da bomo imeli izoblikovana pristna doživetja ter da se bomo predstavili kot zaupanja vredna zelena destinacija.

Vabljeni, da skupaj oblikujemo Škofjeloške zgodbe!


Gašper Kleč, direktor Razvojne agencije Sora in ekipa Turizma Škofja Loka

 

 

 

Vabilo k sodelovanju v spletni anketi do 20.1.2021

Pripravljamo novelacijo strategije turizma za celotno Škofjeloško območje in vas vljudno vabimo k izpolnitvi kratke ankete glede na občino, iz katere prihajate. Hvaležni bomo za vaš pogled, predloge in ideje za nadaljnji turistični razvoj skupne destinacije.

Anketa Škofja Loka
Anketa Gorenja vas-Poljane
Anketa Železniki
Anketa Žiri

 

 

Blog »Grajske skrivnosti zgodovinskih mest«

Se kdaj sprašujete o tem, kaj bi povedali zidovi gradov na Slovenskem, če bi lahko spregovorili? Gotovo mnoge osupljive zgodbe o pogumu, moči, razkošju in vplivu, pa tudi nesreči, spletkah, vojnah in izgubah. Že poznate kako grajsko zgodbo? Če ne, preverite na naslednji povezavi:

Preberi več ->

 

 

Poroke v Škofji Loki in na Visokem

Zapišita vajino zgodbo o ljubezni in predanosti v zavetju tisočletnega mesta ali v objemu neokrnjene narave Poljanske doline.
Več o poročnih protokolih na Škofjeloškem si preberita tukaj: 

Preberi več ->

 

 

Webinar o pridobitvi znaka EU Marjetica

Na webinarju Evropske komisije z naslovom »The EU Ecolabel for Tourist Accommodations -  Engaging together in a sustainable recovery« bodo predstavljeni pogoji za pridobitev okoljskega znaka, v Evropi poznanega kot EU Marjetica. Webinar bo potekal v četrtek, 21. januarja, od 10.00 do 12.30 ure. Vabimo vas k sodelovanju. Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani organizatorja.
 

 

 

Kmalu nov zemljevid mestnega jedra Škofje Loke

Pripravljamo posodobljen zemljevid mestnega jedra Škofje Loke v štirih jezikovnih različicah. Na prvi strani bo predstavljeno staro mestno jedro z izpostavljenimi glavnimi kulturnimi spomeniki, kratkimi opisi in fotografijami, na hrbtni strani pa bo zemljevid celotnega Škofjeloškega območja ter kontakti turistično informacijskih točk.

 

 

Izobraževanje s področja spletnega marketinga

RA Sora – Turizem Škofja Loka bo v sodelovanju s podjetjem Zveza društev Karata – Karata film pripravila izobraževanje na temo »Osnove objavljanja na družbenih omrežjih Facebook in Instagram s primeri dobre prakse«. Spletno izobraževanje bo potekalo v torek, 2. 2. 2021 ob 9. uri in je namenjeno vsem ponudnikom turističnih storitev s Škofjeloškega. Prijave zbiramo na e-naslovu: andreja.kriznar@visitskofjaloka.si

 

 

Covid-19 in mednarodni turizem v letu 2020

UNWTO pričakuje od 70 do 75 % upad mednarodnih prihodov v letu 2020, približevanje številkam iz leta 2019 pa do leta 2023 oziroma 2024. Posledica pandemije so tudi spremembe v vedenju in vrednotah turistov. Več informacij na naslednji povezavi: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/14946-covid-19-in-mednarodni-turizem-v-letu-2020

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2021 Turizem Škofja Loka,
You are receiving this email because you opted in via our website.

Prijavite se na Škofjeloške zgodbe :

Turizem Škofja Loka

Kidriceva Cesta 1a

Skofja Loka 4220

Slovenia


Add us to your address bookBi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

Email Marketing Powered by Mailchimp