Od:                                              Turizem Škofja Loka <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    petek, 16. julij 2021 09:48

Za:                                               prireditve@visitskofjaloka.si

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe julij 2021

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Letošnji julij nas razvaja z lepim, sončnim vremenom in zeleno Škofjeloško območje je kot nalašč za aktivni ali kreativni oddih. S tem namenom smo ponudbo našega območja predstavili v vseslovenski motivacijski kampanji »Zdaj je čas. Moja Slovenija«, in sicer v televizijski reportaži medijske hiše Pro Plus. V okviru Združenja zgodovinskih mest Slovenije smo se pridružili kulturno – gastronomskemu abonmaju »Polna žlica kulture«, ki potepe po naših mestih povezuje z okusi in kulturnimi doživetji. Seveda nismo pozabili na zeleno Škofjeloško in pripravili delavnico za turistične ponudnike, kjer so se lahko seznanili s trajnostnim managementom, trajnostno rabo virov ter z zelenimi znaki. Vabimo vas tudi k rezervaciji poletnih doživetij na našem rezervacijskem sistemu, ki vam omogočajo spoznavanje zgodb srednjeveškega mesta in dvorcev, odkrivanje skrivnosti podzemlja, okušanje dobrot podeželja ter osvajanje razgledov Škofjeloškega hribovja.  
 
Užijte poletje na Škofjeloškem in ujemite spomine v svoje srce!

Ekipa Turizma Škofja Loka

 

 

Predstavitev destinacije Škofjeloško v motivacijski kampanji

Slovenska turistična organizacija je tudi letos skupaj s številnimi partnerji pripravila osrednjo vseslovensko motivacijsko kampanjo »Zdaj je čas. Moja Slovenija«, katere cilj je navdušiti prebivalce Slovenije za oddih v Sloveniji. V sklopu omenjene kampanje poteka tudi koprodukcijsko sodelovanje z medijsko hišo PRO PLUS, ki je v kratki 4 minutni reportaži predstavila tudi našo destinacijo.
 
Ogled prispevka tukaj.

 

 

Kulturno–gastronomski abonma »Polna žlica kulture 2021/2022«

Zgodovinska mesta z novim kulturnim abonmajem začenjamo projekt sodelovanja in povezovanja kulture in turizma. Kulturnim doživetjem dodajamo tudi kulinarična, saj je gastronomija del identitete zgodovinskih mest Slovenije. Kdor išče kulturo, najde tudi kulinariko. Tako smo zasnovali nov kulturno–turistični produkt: Kulturno – gastronomski abonma »POLNA ŽLICA KULTURE«.
 
Več tukaj.

 

 

Zaživel nov rezervacijski sistem

Z junijem je na spletni strani Turizma Škofja Loka zaživel nov rezervacijski sistem za doživetja na Škofjeloškem. Z enostavnim postopkom rezervacije, fleksibilnimi pogoji in inovativnimi doživetji na pregleden način vabimo obiskovalce, da na karseda pristen način spoznajo naše kraje, tradicijo in ljudi.
 
Več tukaj.

 

 

Napovedujemo Festival sladoleda “Sladka Loka”, 21. avgust 2021 od 9. do 14. ure

Na sladkem festivalu v organizaciji TD Škofja Loka boste lahko poskusili sladolede, ki so na voljo v širšem mestnem jedru Škofje Loke ter se posladkali s šmornom, piškoti in ostalimi slaščicami lokalnih ponudnikov. Pri vsakem ponudniku sladoleda bo tudi animacija za otroke, na osrednjem odru pa se bodo odvijale otroške predstave in delavnice v sklopu Pisane Loke. Informacije: Igor Drakulič, 041 344 138.

 

 

Povabilo k anketi v postopku presoje standarda Zelene sheme

Vabimo vas k izpolnjevanju anket o trajnostnih vidikih turizma v Škofji Loki. Ankete bomo izvajali vsako leto z namenom ugotavljanja prepoznavnosti učinkov ukrepov za trajnost. Spodnji anketi sta namenjeni prebivalcem in domačim obiskovalcem Škofje Loke. Poleg zaznavanja trajnostnih ukrepov bomo z njima pridobili podatke o višini in vrstah porabe ter druge podatke namenjene merjenju vpliva turizma v destinaciji.

                          

                                            

 

 

Objavljamo on line delavnico za turistične ponudnike na temo trajnostnega poslovanja

Delavnico, na kateri ste se lahko seznanili s trajnostnim managementom, trajnostno rabo virov in okoljskimi znaki vključenimi v Zeleno shemo, smo izpeljali 28. junija 2021. Posnetek delavnice si lahko ogledate na naslednjih povezavah:
1. del - trajnostni management
2. del - trajnostna raba virov s prihranki
3. del - okoljski znaki Zelene sheme

 

 

Podkast TUR!ZEM: Eduardo Santander, izvršni direktor ETC

Dobrodošli v podkastu TUR!ZEM, ki ga za vas pripravlja Slovenska turistična organizacija. Podkast prinaša pogovore s ključnimi deležniki slovenskega turizma in tujimi strokovnjaki turistične panoge, izpostavlja aktualna vprašanja in osvetljuje tematike s področja turizma, obvešča o aktivnostih STO, dogajanju v slovenskem turizmu ter novostih in turističnih trendih pri nas in po svetu. Vabljeni k spremljanju podkasta TUR!ZEM.

 

 

Povabilo k oddaji dogodkov

Vse, ki se lotevate priprave poletnih dogodkov vabimo, da na le-te sproti pošiljate na že znani naslov prireditve@visitskofjaloka.si. Dogodke bomo sproti vnašali na našo spletno stran, jih ažurirali in čim nam bodo razmere dopuščale, pripravili tudi tiskani mesečni KAM? prireditev.

Obrazec najdete na naši spletni strani ali na povezavi tukaj.

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2021, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Kidričeva cesta 1a, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to prireditve@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp