Od:                                              Turizem <info@visitskofjaloka.si>

Poslano:                                    ponedeljek, 17. maj 2021 13:29

Za:                                               Turizem Škofja Loka

Zadeva:                                     Škofjeloške zgodbe

 

 

 

 

Pozdravljeni!

Mesec maj velja, po zaslugi prebujajoče se narave, za enega najlepših mesecev v letu. Letos nam jo je vreme sicer nekoliko zagodlo, a vseeno optimistično zremo v poletje. Pripravljamo številne promocijske akcije na domačem in sosednjih trgih, snemamo videe ter zaključujemo ključna poglavja znotraj turistične Strategije Škofjeloško 2027. Maja smo v Škofji Loki gostili ekipo »Kam z mulcem«, ki je mesto prepoznala kot zabavno, tematsko in polno doživetij. Škofjeloška doživetja bomo tekom meseca objavili tudi na našem novem rezervacijskem sistemu, ki bo gostom omogočil jasen pregled ponudbe ter enostavno rezervacijo. Pripravljamo tudi nov destinacijski časopis – Zdaj je čas za Škofjeloške slike. Z veseljem pa napovedujemo tudi prvi poletni koncert na prostem, ki bo potekal v okviru prireditve Historial Škofja Loka – Plac pisanih stoletij. Kljub letošnji še močno okrnjeni prireditvi pa vam obljubljamo še en »cukrček«, in sicer na predvečer Historiala, 4. junija. Spremljajte nas!

Ekipa Razvojne agencije Sora, PE Turizem

 

 

Večerni koncert glasbene skupine Čompe 5. junija 2021 ob 20. uri

Večer prve junijske sobote bo, če nam bodo razmere naklonjene, na Trgu pod gradom v Škofji Loki obogatil koncert etno glasbene skupine Čompe. Koncert bo potekal v sklopu prireditve Historial Škofja Loka– Plac pisanih stoletij, ki bo v letošnjem letu potekala v okrnjeni izvedbi.

 

 

Zabavna, tematska in kulturna doživetja Škofje Loke

Drugi vikend v maju nas je obiskala ekipa Kamzmulcem. Nad Škofjo Loko je bila navdušena. Zaradi mnogih aktivnosti, ki so pri nas možne, je bil en dan premalo. In tako bodo naše prikupno mesto tudi predstavili v svoji promociji: kot raznoliko in pestro destinacijo, ki je sicer primerna za enodnevni izlet, vsekakor pa je idealno, če se pri nas tudi prespi.

 

 

Rezervacijski sistem

Raznovrstna doživetja, ki smo jih čez zimo soustvarjali z našimi lokalnimi ponudniki so implementirana in pripravljena za poletno sezono. Rezervacijski sistem bo omogočal vpogled v celotno ponudbo doživetij ter enostavno rezervacijo. Zgodba pa še ni zaključena. Vsebine bomo ves čas dodajali in prilagajali trenutnemu stanju in povpraševanju, da čimbolj zadovoljimo potrebe naših gostov, pa tudi ponudnikov, brez katerih ta zgodba sploh ne bi bila možna.

 

 

Zeleni dan slovenskega turizma 2021 

Pod okriljem Slovenske turistične organizacije in Konzorcija Slovenia Green bo letos ob svetovnem dnevu čebel, 20. maja, že petič zapored potekal osrednji dogodek trajnostnega turizma v Sloveniji, Zeleni dan. Tokrat spletno, kajti tudi spletno je lahko fletno! Več tukaj.

 

 

Podkast TUR!ZEM: Ana Savšek, Gašper Kleč in Aleš Vodičar

Dobrodošli v podkastu TUR!ZEM, ki ga za vas pripravlja Slovenska turistična organizacija. Podkast prinaša pogovore s ključnimi deležniki slovenskega turizma in tujimi strokovnjaki turistične panoge, izpostavlja aktualna vprašanja in osvetljuje tematike s področja turizma, obvešča o aktivnostih STO, dogajanju v slovenskem turizmu ter novostih in turističnih trendih pri nas in po svetu. Vabljeni k spremljanju podkasta TUR!ZEM.

 

 

Povabilo k oddaji dogodkov

Vse, ki se lotevate priprave poletnih dogodkov vabimo, da na le-te sproti pošiljate na že znani naslov prireditve@visitskofjaloka.si. Dogodke bomo sproti vnašali na našo spletno stran, jih ažurirali in čim nam bodo razmere dopuščale, pripravili tudi tiskani mesečni KAM? prireditev.

 

Facebook

Link

Website

 

Vse pravice pridržane© 2021, Turizem Škofja Loka,

Škofjeloške zgodbe izdaja:
Turizem Škofja Loka
Kidričeva cesta 1a, Škofja Loka

Bi želeli spremeniti e-naslov na katerega prejemate novice?
Spremenite svoje podatke ali pa se odjavite od mesečnih novic.

 


This email was sent to ticmesto@visitskofjaloka.si
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Turizem Škofja Loka · Kidriceva Cesta 1a · Skofja Loka 4220 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp