Bi želeli preveriti kakovost svojih izdelkov oz. njihove senzorične lastnosti, kot so npr. barva, okus, vonj, tekstura, izgled, konzistenca, bistrost, homogenost…?
Vas zanima nadaljnji razvoj vaše dejavnosti pod skupnim okriljem blagovne znamke Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov?
Senzorično ocenjevanje pekovskih, mlečnih in mesnih izdelkov na Biotehniškem centru Naklo bo v torek, 26. 9. 2023, izdelke lahko na Razvojno agencijo Sora dostavite do vključno ponedeljka, 25. 9. 2023. Na Biotehniški fakulteti pa bo komisija ocenjevala alkoholne pijače, čajne mešanice, sadne in zelenjavne izdelke, pri čemer izdelke zbiramo do petka, 22. 9. 2023.
Pogoj za vključitev v blagovno znamko je najmanj bronasto priznanje na senzoričnem ocenjevanju, zato vabljeni, da se ga udeležite.
Dodatne informacije: 04/50 60 225 in kristina.miklavcic@ra-sora.si.