Poroka na Visokem - Turizem Škofja Loka
 

Poroka na Visokem


Obeležita vajin najlepši dan s čarobnostjo Dvorca Visoko v objemu neokrnjene narave Poljanske doline!

Pisatelj Ivan Tavčar je napisal veliko lepih zgodb, najlepšo pa je spisalo prav njegovo življenje z ženo Franjo. Dovolita, da Tavčarjevo pero pomaga spisati srečen začetek tudi v zgodbi vajinega zakona.

Poroka Visoko Katja Jemec 023.png


Na začetku vasi vaju lahko pričaka kočijaž in s kočijo popelje pred Dvorec Visoko, kjer vaju nagovori visoški gospod Ivan Tavčar in povabi svate k obredu civilne poroke. Civilni obred ob prisotnosti matičarja in pooblaščenca poteka ob edinstveni glasbeni spremljavi - lahko tudi večni melodiji Cvetje v jeseni, ki jo pričarajo citre. Visoški gospodar vama za konec poda še nekaj prisrčnih napotkov za srečno življenje in izroči spominsko darilo - darilo ljubezni. S starši in pričami nazdravita s penino, medico izpod Blegoša ali hišnim koktejlom Cvetje v jeseni.

Poroka na Visokem je v poročni dvorani Dvorca Visoko možna skozi vse leto, v topli polovici leta pa tudi pod visoškim kozolcem in ob lepem vremenu na prostem pod paviljonom.

Poročni obred


Poroka v poročni dvorani

V poročni dvorani Dvorca Visoko doživita s poroko v čudoviti poročni dvorani z bogatimi stropnimi poslikavami, vajin obred pa bo zaznamoval tudi pogled na cerkev sv. Volbenka.

Poroka na prostem

Narava v okolici dvorca je lahko pravi navdih za poroko na prostem, v objemu okoliških gričev in gozdov, s pogledom na zgodnjebaročno cerkev sv. Volbenka.

Poroka pod kozolcem

Še vedno na prostem, še vedno v naravi, vendar v varnem zavetju mogočnega visoškega kozolca. Vajinega dne ne bodo zmotile niti vremenske neprilike.


Prijave so obvezne najmanj 30 dni pred poroko. Prehodno prijavo opravita na upravni enoti, nato pa poročni obred na Visokem dogovorita in rezervirata še na Turizmu Škofja Loka.


Cene porok:

470,00 eur (v poročni dvorani)*

270,00 eur (v poročni dvorani brez protokola)**

480,00 eur (pod kozolcem)***

270,00 eur (pod kozolcem brez protokola)****

480,00 eur (na prostem)***

270,00 eur (na prostem brez protokola)****


Dodatna ponudba:

najem prostora za catering (do 3 ure): 70,00 eur

kočija: 300,00 eur

Poroka Visoko Katja Jemec 050.png

______

* Cena vključuje posebni poročni protokol z Ivanom Tavčarjem, postavitev in priprava prizorišča, poročna okrasitev, namizni aranžma, parkirišče, vodenje obreda, strošek rediteljev, glasbena spremljava poročnega protokola (3 pesmi), zdravica (penina/ lokalna medica / hišni koktejl Cvetje v jeseni za mladoporočenca, njune starše in priči), spominsko darilo, najem prostora za catering.

** Cena vključuje Postavitev in priprava prizorišča, poročna okrasitev, namizni aranžma, parkirišče, ceremoniar, strošek rediteljev, najem prostora za catering.

*** Posebni poročni protokol z Ivanom Tavčarjem, postavitev in priprava prizorišča, poročna okrasitev, namizni aranžma, parkirišče, vodenje obreda, strošek rediteljev, glasbena spremljava poročnega protokola (3 pesmi), zdravica (penina/ lokalna medica / hišni koktejl Cvetje v jeseni za mladoporočenca, njune starše in priči), spominsko darilo, najem prostora za catering. 

**** Postavitev in priprava prizorišča, poročna okrasitev, namizni aranžma, parkirišče, vodenje obreda, strošek rediteljev, najem prostora za catering.

Poroka na Visokem Izidor Jesenko.png
Poroka na Visokem 10 Izidor Jesenko.png
Poroka paviljon Martina Ambrožič Tušar 003.png
Poroka paviljon Martina Ambrožič Tušar 001-1.png
NazajInformacije